Onsdag er en god dag, for når jeg åbner min dør står der en kasse fra Aarstiderne med alverdens frugt og grønt. Konceptet er genialt og frister med mange gode varer og kombinationer heraf. Det er sjældent jeg holder mig til kun at få min faste bestilling leveret. Via Aarstidernes hjemmeside er det nemlig muligt, at tilføje ekstra bestillinger til din levering. Jeg er især glad for deres bøffelmozzeralla, øko laks, æbler og nødder. Det varierer hvilken kassen jeg vælger til min onsdagslevering, men det er oftest LowCarb Grønt eller LowFodmap Grønt med tilvalg.

Aarstiderne tilbyder ikke kun grønne kasser, men har også et udvalg af måltidskasser, som indeholder præcis det du skal bruge til at lave den dertil hørende opskrift, antallet af personer vælger du selv. Da jeg ikke spiser kød og mælkeprodukter egner måltidskasserne sig ikke så godt til mine behov, men derfor er ideen alligevel virkelig god.

Jeg har valgt Aarstiderne da jeg er garanteret et godt varieret udvalg af grønne råvarer af høj kvalitet. Og selvom der nederst i kassen ligger et brev med inspiration til opskrifter, hvor kassens indhold indgår, så udfordrer det mig alligevel til at være kreativ og bruge det jeg får. Det er også klart en fordel, at varene bliver leveret direkte til mig. Jeg handler nemlig altid stort ind og det giver mig en udfordring, når jeg skal have det hele med hjem på min cykel.