Sommetider er der bare ikke noget, der kan slå en god rugbrødsmad. Desværre spiser jeg det alt for sjældent, men når jeg er hjemme til frokost, og jeg har ingredienserne til det, laver jeg gerne en ’open face sandwich’ med fisk og grønt. Jeg kan også sagtens finde på, at lave det til morgenmad, da det er et godt måltid at starte dagen på, særligt efter træning.

Opskriften er til 1 person.

Ingredienser

  • 1 skive rugbrød (jeg bruger brød fra Irma eller Emmerys)
  • 1 tsk. Dijonsennep
  • 2 små filletter røget ørred (øko. fra Irma)
  • 1 håndfuld spinat
  • Agurk, radiser, avokado, basilikum og friske ærter
  • Lidt olivenolie og citronsaft
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Smør rugbrødet med sennep, læg ørred-filletterne på og anret derefter med de ’grønne’ ingredienser. Slut af med lidt god olivenolie, frisk citronsaft og krydr godt med salt og peber. Bum, frokost på kun 5 minutter. Velbekomme!

Psst … Husk og følg mig på @afoodaffair_bysteph, hvis du vil holdes opdateret på mine nyeste opskrifter.