Morgenmaden jeg aldrig bliver træt af, og som jeg glæder mig til hver morgen – Greenie med avokado!

Puori (tidligere kendt som PurePharma) gør det nemt for mig, at øge mit indtag af vitaminer og mineraler fra de grønne super fødevarer spinat, kål og persille, for når jeg har brug for et ekstra boost i mine greenies, tilsætter jeg 1 spsk. af deres økologiske G3 Greens.

Greens er et godt produkt til dig, der ved du ikke får nok grønt i løbet af en dag, eller som supplement til dage, hvor du ikke har mulighed for at spise så grønt som du plejer, f.eks. når du rejser. Jeg tager selv greens som et ekstra boost, og foretrækker at bruge det i mine greenies. Det kan også drikkes rent i et glas koldt vand, men det er jeg ærlig talt ikke den største fan af – dog kan det være nødvendigt på ferier og lign.

Jeg udnytter den sidste del af sæsonen for danske bær, og spiser gerne en stor mængde hver morgen. Bær er spækket med antioxidanter, som kroppen har brug for, for at holde sig sund, rask og stærk.

Opskriften er til 1 person.

Ingredienser

 • 2 håndfulde broccoli fra frost
 • 5 cm. zucchini
 • 1 lille stykke grøn spidskål
 • 1/2 avokado
 • Saften fra 1/2 citron
 • 1 dadel
 • 1 spsk. G3 Greens fra Puori
 • 1 tsk. vaniljepulver
 • 1 dl. mandelmælk
 • 1 dl. kokosvand

TOPPINGS

 • Granola
 • Kokosflager
 • Cashewnødder
 • Bær
 • Bipollen
 • Hampefrøkerner

Fremgangsmåde

Blend alle ingredienser til din greenie i en kraftig blender, top med dine favorittoppings og server straks.

Psst … Husk og følg mig på @afoodaffair_bysteph, hvis du vil holdes opdateret på mine seneste opskrifter (eller bare se min hverdag i billeder).