Avokado og lyserød hummus er vist et match made in heaven. Jeg brugte det sidste af min rødbedehummus som følgesvend til den perfekte modne avokado ovenpå mit yndlingsbrød fra Emmerys, nemlig deres ‘Hjerterugbrød’. Det er fuldkorn, økologisk, der er sparet på mængden af salt og så smager det præcis som et godt rugbrød skal. Jeg tyr ofte til avokadomadder, når enten min morgenmad, eller frokost skal kunne serveres hurtigt og især denne variant tager kun et par minutter, at få bikses sammen – hvis du vel og mærke har rester af hummus i køleskabet.

Få også opskriften på min avokadomad deluxe med bagte tomater, gedeost og grønkål her.

Ingredienser

  • 1 rugbrødsbolle eller 2 skiver rugbrød
  • 1 moden avokado
  • Rødbedehummus
  • Granatæblekerner
  • Basilikum
  • Pinjekerner, finthakket
  • Havsalt

Fremgangsmåde

Behøver vist ikke at give instruktioner her. Det er bare skær, smør og anret!

Velbekomme

Psst … Husk og følg mig på @afoodaffair_bysteph, hvis du vil holdes opdateret på mine seneste opskrifter.