Som jeg har fortalt et par gange før er jeg glad for, at tage et par dage indimellem, hvor min kost udelukkende består af juice. Til daglig spiser jeg meget i løbet af en dag, hvorfor det kan være rart, at skære lidt ned på energiindtaget en gang i mellem, for at huske min krop på, at den ofte godt kan klare sig med mindre, end de store mængder jeg nemt får spist. Det er også hårdt for kroppen, at skulle fordøje alt det frugt, grønt og fuldkorn, som jeg spiser, så når jeg kun indtager juice og smoothies oplever jeg en lethed og en velvære i kroppen, kontra når jeg f.eks. spiser store portioner med rå grøntsager og bælgfrugter – hvilket jo giver ret god mening.

Jeg foretrækker, at lave mine juicer og smoothies selv, men sætter også pris på, når det er muligt, at købe færdige juicer, som er nemme og lækre, at tage med på farten. Sidst jeg tog et par dage på ren juice prøvede jeg en 3 dags farverig juicecleanse fra Juicy, der ligger på Istedgade.

Juicy’s cleanse består af fire juice, en kokosvand og et ingefærshot om dagen, og varianterne er de samme i alle tre dage. Dagens første juice er en blåbærshake med banan og chiafrø tilsat proteinpulver, så du starter dagen med at få en juice med lidt energi. Inden jeg drikker den, har jeg gerne drukket et glas vand med saften fra én citron, da jeg foretrækker at starte min morgen sådan.

I løbet af dagen skal du drikke en grøn juice, en kokosvand med citron, mynte og chili og en rødbedejuice med havtorn, grape og appelsin og dagens sidste juice er lavet på spinat, æble, citron og lidt avokado.

Når jeg juicer skifter jeg min kaffe ud med urtete og drikker rigeligt med vand. Selvom jeg har gjort det en del gange, så oplever jeg stadig, at få en smule hovedpine de første to dage, som primært skyldes den manglende kaffe og at kroppen skal vænne sig til, at få mindre energi end den plejer. Jeg er vant til, at træne selvom jeg kun indtager juice, men er det første gang du selv skal prøve en juicecleanse, vil jeg anbefale dig, at lytte til din krop og måske have mere fokus på, at få slappet af mens du renser systemet, og gemmer løbeturen til efter din cleanse.

Jeg ved, at Juicy snart skifter deres juicecleanse ud med nye varianter, som matcher det efterår vi går i møde, men til og med september består cleansen af ovenstående juicer. Min favorit var klart rødbedejuicen med havtorn, grape og appelsin, som var frisk og lækker at indtage hen under eftermiddagen.

Besøg Juicy’s Instagram her.

God cleanse!