Da jeg er glad for dadler, marcipan og mørk chokolade slog det mig, at jeg jo lige så godt kan kombinere de tre ting, fremfor at spise dem hver for sig. Det er den oplagte julehaps til decembers søde stunder og det tager kun et øjeblik at bikse sammen. Det er ikke så tungt som julekonfekt ellers hurtig kan blive – det afhænger selvfølgelig af hvor mange du spiser – så du kan sagtens servere dem som en lille dessert efter julemaden. Gerne sammen med dette chokoladebrud med figner, granatæble og kanel.

Glædelig jul!

Ingredienser

  • Medjool dadler
  • Marcipan
  • Mørk chokolade
  • Pistacienødder

Fremgangsmåde

Smelt chokoladen over vandbad. Fjern stenene fra dadlerne, skær marcipanen i mindre stykker og hak pistacienødderne fint. Kom marcipan i dadlerne, hæld smeltet mørk chokolade over og drys med pistacienødder. Et voilà! Vent et øjeblik med at servere dine marcipanhapser indtil chokoladen er størknet.

Psst … Husk og følg mig på @afoodaffair_bysteph, hvis du vil holdes opdateret på mine seneste opskrifter.