Hvor jeg dog bare ELSKER, når der findes de ultimative lækre alternativer til os, der har valgt at spise på en måde, som bevæger sig væk fra det traditionelle. Nicecream Copenhagen er ikke et nyt sted, men dog sit eneste af slagsen i København, og konceptet er mere end genialt; handmade, organic & plantbased. What’s not to like? Og så bruger de ydermere udtrykket ‘No Nasty Stuff’, som sammen med ovenstående tre kerneværdier gør dem helt og særdeles berettiget til at modtage ren og skær stjernestatus hos mig.

Jeg besøgte dem første gang forrige sommer i deres butik i Elmegade, hvor deres sortiment den gang ikke var lige så stort som det er i dag. Der fik jeg en af deres ispinde med mango, som smagte fuldstændig vidunderligt. I går aftes gik turen så endelig til Enghave Plads 10 på Vesterbro, hvor Nicecream også har en fin lille butik, og her vil jeg nok blive fast inventar det meste af sommeren. Wow, en oplevelse!

Siden jeg droppede mælkeprodukter for 4 år siden har jeg savnet smagen af cremet (fløde)is og hyggelige greasy aftener foran fjernsynet med en bøtte Ben & Jerry’s i hånden, men denne følelse kom tilbage til mig i går, da jeg fik et bæger med 2 kugler, vel og mærke plantebaseret, is – Brownielicious og Cookie Monster – en vaniljeis med brownie chunks og peanutbutter swirl og en blåbæris med cookie crumble. I kan vist godt selv forestille jer, hvor fuldstændig lækkert det smagte!?

Jeg fik også smagt på Creamy Coffee, som er kaffeis med chokolade, og også denne er værd at komme tilbage efter. Ligesom jeg stadig har deres berømte Nicecream Bowl, som er bananis serveret med frugt, peanutbutter, knas og lækkerier, og deres cookie sandwich icecream til gode. Ses vi mon i køen?

Du finder Nicecream Copenhagen på Elmegade 30 på Nørrebro og på Enghave Plads 10 på Vesterbro.
Se mere info og åbningstider på deres Instagram.

Psst … Husk og følg mig på afoodaffair_bysteph, hvor jeg hver dag deler min dag i billeder og giver opskrifter, tips og tricks til en sund(ere) hverdag (og i øvrigt tager dig med behind the scenes på de dage, hvor jeg spiser pizza, is, chokolade og drikker drinks).