Det er til enhver tid mest tilfredsstillende, at lave sine ting selv, også når det kommer til granola. Men taget virkeligheden i betragtning, så er det svært, at nå det hele. Bare rolig, jeg har svaret, og løfter her sløret for min favorit købe granola.

Mÿsli, granola, crunch og rawnola .. Kært barn har mange navne, men fælles for mange af de færdige produkter, som du finder på hylderne i supermarkedet er, at de ofte er spækket med ‘skjult’ sukker og sødestoffer, eller en stor mængde honning og olie. Værst af alt kan også være, at det der kommer ud af posen mangler smag.

Granola fra danske Guru Snack køber og spiser jeg med god samvittighed, og tror ærlig talt jeg vil få svært ved, at lave en version selv, som smager lige så godt. Du kan få tre forskellige varianter; original, cocoa og berry – jeg har selvfølgelig dem alle sammen, så jeg kan skifte alt afhængig af humør. Foruden kun at bruge økologiske ingredienser, så er alle varianter gluten-, laktose- og sukkerfri med en base på solsikkekerner, cashewnødder og kokosflager, og granolaen er fremstillet ved hjælp af dehydrering, som nænsomt gør den ekstra sprød. Jeg er kæmpe fan!

Når det skal gå stærkt om morgenen spiser jeg følgende …

Ingredienser

  • Sojayoghurt (neutral)
  • Original granola fra Guru Snack
  • Frisk frugt
  • Evt. lidt ekstra nødder

Psst … Granolaen kan købes i Føtex, Bilka og i udvalgte MENY og Superbrugsen, eller hos de fleste helsekostbutikker.