Matchabølgen er over os, og selvom jeg har været længe om selv at tage trenden til mig, så forsøger jeg mig i øjeblikket med den. Det er der kommet de her små grønne skønheder ud af, som er nemme at lave og kræver ret få ingredienser. De er dog lidt tidskrævende at stege på panden, da der kun kan ligge to eller tre på den af gangen. Til gengæld dufter der godt i køkkenet mens du er i gang.

Opskriften er til 1 person.

Ingredienser

  • 2 æg
  • 1 banan
  • 1 stor håndfuld frisk spinat
  • 1 spsk. mandelmel
  • 1 tsk. hampeproteinpulver
  • 1 tsk. matcha fra Byoh
  • Lidt mandelmælk
  • Lidt vaniljepulver
  • Kokosolie til stegning
  • Toppings efter eget valg

Fremgangsmåde

Blend alle ingredienser sammen i en blender til en luftig flydende masse, og steg de små pandekager på en varm pande i smeltet kokosolie. Jeg toppede mine matchapandekager med peanutbutter, pekan- og pistacienødder og lidt agavesirup. Haps!