Hvis du kører op ad Strandvejen mod Helsingør, men drejer af på den modsatte side af hvor kunstmuseet Louisiana ligger, så kommer du til et af mine favorit steder. Nemlig det økologiske landbrug Krogerup Avlsgaard, som er forpagtet af Aarstiderne.

Foruden at have et unikt landskab, der indbyder til en smuk gåtur, så huser Krogerup en gårdbutik, der falder lige i min smag. Her kan du købe friske grøntsager, frugter og spændende kolonialvarer. Jeg ender altid med at bruge en formue ved mine besøg, for et sted som Krogerup er et rent forlystelsesland for mig. Alt er naturligvis økologisk og en del af deres grønt kommer direkte fra markerne omkring gården.

Jeg kan varmt anbefale et besøg, og hvis det ikke er for at handle i gårdbutikken, så holder Krogerup ofte arrangementer i form af markeder, mark-vandringer og landkøkkener, hvor alle er velkomne.

Krogerup Avlsgaard, Krogerupvej 3, 3050 Humlebæk