Det er ikke kun mad jeg er glad for, jeg elsker nemlig også god vin og lækre drinks og bruger gerne mine weekender på at indtage begge dele – er egentlig ikke så nervøs for at blande de to ting. Syv, ni tretten er jeg sjældent plaget af voldsomme tømmermænd (de moralske er en anden sag), men min appetit bliver altid påvirket efter en festlig aften i byen, hvilket der heldigvis nemt kan rodes bod på. Den her rugbrødsbolle-mad virker hver gang og kræver ikke det store hverken på ingrediens-fronten eller af dig og dine tømmermænd. Gør som mig, og køb ind til det dagen før, og spis selvfølgelig din mad i sengen til en god film. Haps!

Ingredienser

  • Rugbrødsbolle
  • Dijonsennep
  • Røget laks
  • Avokado
  • Blødkogte æg
  • Soltørrede tomater
  • Citronsaft
  • Ristede sesamfrø
  • Salt & peber

Fremgangsmåde

Smør bollen med sennep og anret med laks, avokado, blødkogte æg, soltørrede tomater, frisk citronsaft, lidt olivenolie, ristede sesamfrø og salt (masser af salt) og peber. Hurtigere bliver det ikke.