Jeg bliver aldrig træt af greenies, og i øjeblikket craver jeg dem mere end nogensinde. Heldigvis er de nemme at lave, og du kan toppe dem med præcis det du har lyst til den pågældende dag, Jeg plejer, at spise mine greenies til morgenmad, men må indrømme, at jeg også sagtens kan være sulten efter dem midt på dagen, eller om aftenen. Det er en god måde, at få integreret lidt grønt i sin morgenmad, og en smart måde, at narre børn på, da den slet ikke smager af hverken broccoli eller spinat.

Hvis den skal være ekstra god drysser jeg ét stykke hakket mørk chokolade ud over. Jamen altså, hvor smager det bare lækkert!

Opskriften er til 1 person.

Ingredienser

 • 1 håndfuld broccoli fra frost
 • 1 håndfuld spinat fra frost
 • 1 appelsin (u. skræl)
 • 1 banan
 • 1 spsk. chiafrø
 • 2 dl. mandelmælk
 • 1 knivspids vaniljepulver
 • Evt. lidt vand

 

TOPPINGS

 • Blåbær
 • Hindbær
 • Valnødder
 • Grovvalsede havregryn
 • Kokos
 • Mørk chokolade 85%

Fremgangsmåde

Alle ingredienser til din greenie blendes i en kraftig blender. Hvis den bliver for tyk kan du tilsætte lidt vand og mere mandelmælk undervejs. Top med dine favorittoppings og spis med det samme.

Psst … Husk og følg mig på @afoodaffair_bysteph, hvis du vil holdes opdateret på mine seneste opskrifter (eller bare se min hverdag i billeder).