OM A FOOD AFFAIR

Jeg hedder Stephanie, er 27 år og er en juiceafhængig grøntsagsnarkoman med en enorm svaghed for naturlig, nærende og farverig mad.

Til daglig arbejder jeg som Project Manager & Health Editor på modemagasinet ELLE, og foruden en bachelor fra Danmarks Medie – og Journalisthøjskole har jeg en fortid i restaurationsbranchen, hvor jeg kan skrive 42raw, Geist og Noma på CV’et.

A Food Affair handler om at fortrylle og forvandle gode naturlige råvarer til sund og simpel mad. Jeg ønsker at skabe et sted, hvor andre kan hente inspiration til det sunde hyggelige måltid, hvad enten det er til familie, venner, hverdag eller fest. Jeg ønsker at hjælpe til at se muligheder i stedet for begrænsninger, når det kommer til en grønnere og anderledes livsstil. A Food Affair rummer ikke kun min drøm om og kærlighed til mad, men også en personlig historie, der tvang mig til at træffe et valg. Et valg om at ændre livsstil og lære at leve uden kød, kemi og ko-mælksprodukter. Hvis du vil vide mere om hvordan og hvorfor, kan du læse min historie her.

Økologi, sundhed og naturlig mad er de vigtigste ingredienser blandt A Food Affairs værdier. Jeg dyrker det, som jeg kalder for ’den ærlige mad’, da jeg tror, vi bliver hvad vi spiser og et rent indre er opskriften til et rent ydre. For mig er sund madlavning en leg. En leg alle er inviteret til at deltage i.

Velkommen til min køkkenfest, Stephanie.