Tror faktisk jeg røg en smuttur til himlen, da jeg smagte den her syndige chokolademælk. Jeg ELSKER chokolade, og kan vist ikke få for meget af det. Chokolademælken her er lavet på ristede hasselnødder, som giver en blød nougatsmag til shaken. Jeg bruger en meget mørk chokolade (85%), men er du ikke til en alt for kraftig chokoladesmag, kan du bruge en mildere en af slagsen. Den her shake smager virkelig godt!

Opskriften giver ca. 1,2 liter chokolademælk.

Ingredienser

  • 180 gram hasselnødder
  • 2 modne bananer
  • 8 dadler
  • 100 gram mørk chokolade (85%)
  • 1 spsk. raw kakaopulver
  • 1 vaniljestang
  • 1 liter vand

Fremgangsmåde

Hasselnødderne skal ristes i ovnen på en bageplade i små 20 minutter ved 125 grader. Lad dem køle af og nulr derefter skrællen af nødderne. Blend alle ingredienserne i en kraftig blender og stop først, når du har en fuldstændig flydende shake. Drik gerne chokomælken samme dag, men hvis ikke, kan den godt holde sig i køleskabet i en dag eller to. Jeg drikker den kold, og er ikke sikker på den er god at varme op.